Nordingrå Produktion AB

Nu var det dags för ett inlägg om det här med trägolv. Det var så att jag köpte en lägenhet med golv som var slitna och fula och jag bestämde mig för att lägga in nya golv i lägenheten. I vardagsrummet ville jag satsa på ett riktigt kvalitativt golv och valet föll på ett trägolv i övergrovt timmer, ett Nordingrågolv som är tillverkat av företaget Nordingrå Produktion AB. 

Det var inte alldeles enkelt att finna en butik som säljer så här fina trägolv i Danderyd med omnejd men jag fann i alla fall en som är återförsäljare för Nordingrå Produktion AB. Egentligen spelar det ingen roll i vilken butik det var jag köpte golven i för i den här bloggen har jag läsare från norr till söder och jag vänder mig inte specifikt till er i Danderyd som vill köpa trägolv, utan jag vänder mig till alla i hela Sverige som vill skaffa högkvalitativa golv i yppersta kvalitet. Ni ska definitivt skaffa era golv genom Nordingrå Produktion AB och för att ni med era egna ögon ska få läsa om dessa golv så tar jag och länkar er till Nordingrå Produktion AB:s egen sida på nätet så kan ni där läsa mer om dem och golven som de tillverkar. Jag har verkligen fått en fantastisk bostadsrätt med vackra golv, och det alla vackraste golvet har jag som sagt i vardagsrummet för i de andra rummen nöjer jag mig med lite enklare och billigare golv i laminat. Som jag säger så rekommenderar jag er alla att ni klickar på länken som ni finner här ovanför så kommer ni som sagt in på hemsidan. Med detta sagt önskar jag er alla en riktigt fin dag och ha det nu så bra!