Målare i Norrköping

Hej på er alla och välkomna till bloggen. Jag hoppas att ni haft en bra helg och att denna måndag startat bra. Jag hade nu tänkt mig att skriva ett inlägg om ett företag som heter SMSG Bygg & Anläggning AB. Det är flera personer som den senaste tiden har sagt att de behöver hitta duktiga målare i Norrköping, och eftersom jag själv vände mig till företaget SMSG Bygg & Anläggning AB för bara några veckor sedan för att få hjälp med invändig målning och tapetsering i bostadsrätten som jag köpt, och då fick riktigt bra hjälp av det här företaget, så vill jag givetvis skriva ett inlägg om dem nu när flera av er efterlyser just målare i Norrköping. 

När jag hade köpt lägenheten hade jag lite tid på mig att göra i ordning den innan det var dags att flytta in, och även om lägenhetens planlösning passade mig perfekt så var det inte målat och tapetserat i lägenheten på minst 20 år. Det såg inte alls roligt ut och jag insåg att jag var tvingad till att sätta färg på lägenheten och även skaffa trevliga och snygga tapeter. Jag är verkligen inte en person som är duktig på att måla och tapetsera själv, så jag vågade inte ta risken att göra jobbet själv på grund av att det säkert hade synts då att det inte var fackmannamässigt gjort. SMSG Bygg & Anläggning AB fick jag som tips av en som sitter med i styrelsen i bostadsrättsföreningen, han sa att det är många här i bostadsrättsföreningens hus som har vänt sig till dessa målare i Norrköping, och ingen som vänt sig till dem har blivit missnöjd. SMSG Bygg & Anläggning AB fick min lägenhet superfräsch och jag är verkligen glad över att jag valde att vända mig till dem.