Fiske och naturupplevelser

God morgon, god morgon folket och välkomna hit. I september åkte jag och en kompis till Strömmagården för att fiska kräftor. Vi brukar göra det varje år så det har blivit en slags rutin och den ska vi hålla vid liv. Det är så trevligt när vi hyr stuga i Tingsryd där på Strömmagården, för det är en semesteranläggning som vänder sig till fiskeintresserade personer. Jag vet inte hur många av er som har hört talas om Strömmagården förut? Kanske är det till och med så att någon har varit där? Det vore grymt roligt i så fall att få höra om ni gillar Strömmagården lika mycket som min kompis och jag, så vill ni får ni gärna skriva här under inlägget i kommentarsfältet hur ni hade det på Strömmagården. Hur som helst så har jag och polaren varit på Strömmagården många gånger förut och vi åker inte bara dit för kräftfisket. Ibland har vi bara stuckit dit en helg för att ladda batterierna. Den som hyr stuga i Tingsryd där på Strömmagården har en hel uppsjö av aktiviteter att välja på, som fiske, jakt eller vandringar i skog och mark. Det går förstås lika bra att åka till Strömmagården bara för att göra ingenting, kanske sitta på verandan och njuta av lugnet och tystnaden. I alla fall, då i september när vi var där och fiskade kräftor så hade vi tur, för vi lyckades fånga riktigt många kräftor så fisket gav verkligen utdelning. Som sagt, denna semesteranläggning trivs jag bra på, min kompis likaså, och jag tror att även ni hade tyckt mycket om att åka dit.